Villa Långbergs Arena
Har nyss testat isen på Villa Långbergs Arena, ute-rinken som "Slaget om Siljan" ska spelas på. Isen var väldigt mjuk och dålig så hoppas dom hinner fixa till det tills imöro.

Vilken hockeyfest det kommer bli! Dom räknar nämligen med fullsatt, hela 17 000 pers!! Igentligen skulle det gå in 20 000, men dom var "tvugna" att skära ner på läktaren :S Hursom så kommer det ändå bli en grym upplevelse, en "Once in a lifetime moment".

Samtidigt så är det just nu Vinterfestivalen i Leksand så det är helt fullt med folk, även om de flesta bara åker förbi för att sedan åka till Mora och Vasaloppet. Men skriver mer om det imorgon.. ska nog upp till Mora och kolla Vasaloppet då :)

Såhär såg iallafall "arenan" ut för ca. 2 månader sedan..I princip bara sand :P Bara grunden lagd.

.. och såhär ser den ut idag

Allt är på sin plats, nästan. bara Mora-läktaren återstår.

Kändes inte lika jäkla skoj att lira på arenan som jag trodde att de skulle göra. Det var för mycket folk, isen var dålig och jag har fortfarande min blödning i armen så gick inte ens att skjuta :S Armen blev bara värre.. önska jag hade skippat det. Dumt gjort av mig.bilden ovan är ett bra exempel på hur det såg ut. Det gick inte att räta ut armen helt enkelt. Åkte runt och försökte lira med bara vänsterarmen men det gick väll sådär.Ska iallafall bli grymt att få se matchen imöro. Hoppas på att det kommer så många som dom sagt. Det ser ju ut att va slutsålt nästan överallt iallfall.

Själv sitter jag och har 5(!) biljetter på sektion 23(!) till Slaget om Siljan ;) Sommarjobbade och valde dessa biljetter istället för pengar i sommras. Självklart var det inte tänkt att jag SJÄLV skulle ha alla fem stycken, men det blev så eftersom en polare jag tänkt bjuda med, tyvärr inte kunde hänga med den här gången. Får bli en annan gång istället :) Så.. ja nu har jag hela fem biljetter iaf :P Får se hur jag gör med dem :P 

Det är ju inga dåliga platser jag har heller, kolla nedan =)Sektion 23, mitten av långsidan! Kan det bli bättre? :) Det finns fortfarande ca. 600-700 biljetter kvar så se till att ta chansen nu och upplev årets match, årets derby! Jag lovar, den som köper sig en biljett och går på matchen kommer garanterat inte ångra sig.Häng på och heja fram Dalarnas bästa lag, MORA IK! ;)


Ciao!