Dagens matcher

Blev en del  oväntade slutresultat idag. Här kommer en kort kommentar om varje match.

Skellefteå -- Linköping:

Linköpings långa poängsvit bröts tyvärr ikväll. Skellefteå tog hemma alla 3p efter en 3-1 seger (sista i tom bur). Matchen avgjordes redan 10min in på första perioden när SAIK tog vara på ett 5-mot-3-läge och satte dit 2 baljor. Linköping var klart bäst i spel fem mot fem men de räckte tyvärr inte hela vägen.

Färjestad -- Djurgården:

Precis som jag trodde så va Mark Owuya den avgörande faktorn i dagens möte. Dock inte på de sätt jag trodde, utan han storspelade nämligen och gav Djurgården alla 3p hem till Stockholm, Starkt gjort av DIF!

Brynäs -- Timrå:

En märklig och målrik match där jumbotronen visade 5-4 till Brynäs efter förlängning. Målen kom tätt in på varann och de fanns liksom ingen röd tråd i matchen. De svängde fram och tillbaka hela tiden och de kunde igentligen ha slutat hur som helst.

Modo -- Södertälje:

Hemmalaget fortsätter ösa på i offensiven, återigen 6(!) mål framåt. Skotten var hela 32-10 i hemmafavör efter 2 perioder. Det var inget snack om vilket lag som var bäst på plan. Matchens gigant Kristian Forsberg fullbordade sitt hattrick när han fastställde slutresultatet till 6-3.

HV71 -- AIK:

Det fortsätter gå knackigt för de regerande mästarna från Jönköping. Återigen tappade man viktiga poäng på hemmaplan mot jumbon AIK. Teemu Laine avgjorde matchen på straffar. Straffseger 2-1 till HV71 efter att AIK fått in en kvitteringspuck i slutminuten.

Luleå -- Frölunda:

Min chansning gick inte hem. Luleå fortsätter övertyga och ikväll tog man tillbaka serieledningen efter en säker 3-0 seger mot Frölunda. Man har nu hållt nollan 2 matcher i rad. Frölunda o andra sidan har de fortsatt tufft och laget halkade nu ner på kvalplats.


De va några korta kommenatarer om dagens matcher :P

//Filip

Kommentera här: