Elitserietips

Kom på att det spelas Elitseriehockey ikväll också! Här kommer tips som vanligt.[1] Södertälje -- Modo:

Senast lagen möttes slutade det med Modoseger, 6-3. Ikväll tar ett formstarkt SSK emot ett målsnålt Modo som inte gjort mål på hela 240 min!! Kan bli rekord ikväll om SSK håller nollan i mer än 16 min. Jag tror Tälje är starka och tar hem det här ikväll. Modo ligger illa till om man inte börjar rycka upp sig.

Mitt tips: 4-2[2] Färjestad -- Skellefteå:

Serietvåan tar emot serietrean. FBK har två tunga avbräck i form av Presberg och Ricard Wallin. Det kan bli avgörande för kvällens match. Jag tror SAIK tar hem det här och klättrar förbi FBK i tabellen.

Mitt tips: 1-3[2] AIK -- Linköping:

Solna vann senast i Gävle med hela 3-0! Ikväll möter dom mitt formsvaga LHC. Cluben har torskat fyra matcher i rad, och det är givetvis inte godkänt nu när man t.o.m har tjeckerna. Idag tror jag det blir en efterlängtad seger och tre pinnar hem till Linköping.

Andreas Jämtin avgör?

Mitt tips: 1-4[1] Frölunda -- HV71:


En jämn match kommmer spelas i Scandinavium ikväll! Svårtippat men tror ändå på hemmaseger ikväll. Frölunda har ju haft en förmåga de senaste omgångarna att vinna samtidgt som Tälje gjort det. Tror det blir precis så ikväll också.

(Matchen börjar kl. 18:00)

Mitt tips: 5-3[1] Timrå -- Djurgården:

Timrå tog en säker seger i Jönköping senast, medans DIF tog två poäng hemma mot LHC, efter att Tim Eriksson avgjort på straffRETUR :S Ikväll blir det hemmaseger!

Päärsinen nätar?

(Matchen börjar kl. 18:00)

Mitt tips: 4-1[2] Brynäs -- Luleå:

Thomas Greiss har inte direkt imponerat såhär långt. Senast mot AIK släppte han återigen en lös puck som man bara ska ta tio gånger av tio. Det blir inte lättare ikväll när serieledarna kommer på besök. Förstår inte riktigt varför Greiss får chansen igen, men kanske vänder det för honom ikväll? jag tror dock på bortaseger.

Greiss spelar sin sista match i Brynäströjan?

Mitt tips: 2-6

Det var dagens tips.

Nu blir det brottom att hinna med allt innan avfärd mot Moooooora :D

Ciao!

//Filip