Fight i ABB ArenaInför matchen mellan Västerås och Leksand hoppades många få se en fight mellan seriens största busar
. Viktor Mårtensson, Västerås, och Jean-Luc Grand-Pierre, Leksand, brukar nämnas när man snackar om Allsvenskans största fighters

Ikväll möttes dom för första gången och då small det direkt.

 

Mitt i matchen, efter en situation framför Leksands mål, slängde båda handskarna och det delades ut riktigt hårda slag. Många hade nog utan tvekan satt sina pengar på Jean-Luc i den fighten, men han hade INTE EN CHANS!

OJOJOJ vilka smällar han fick av Mårtensson! All cred till Viktor som överhuvudtaget vågade slänga handskarna mot gigantiska Grand-Pierre. Första gången jag ser Jean-Luc få stryk i en fight. Båda fick såklart 5+Game och ev. avstängning framöver.

Matchen slutade förövrigt med Leksands seger, 2-1. Alla målen kom inom loppet av 1min och 14sek. 0-1, 1-1 och sen Ollas avgörande 1-2.

----------------------------------------

Övriga matcher:

AIK -- SSK: Tälje hade inte en chans. AIK spelade precis som man gjort innan uppehållet, riktigt bra. Matchen slutade tillslut 5-2. Pontus Sjögren inledde i SSK-kassen men blev utbytt efter att ha fått rensa nätet tre ggr. Sjögren blev förbannad och slog av klubban såfort han kom till båset.

Nu har AIK vunnit match efter match och klättrat upp till en 4:e plats i tabellen. Hur många hade trott det efter 20 spelade matcher?

Frölunda -- SAIK: Den matchen han jag inte riktigt kolla på så jag vet inte hur jämnt/ojämnt det var. Men Skellefteå tog iaf en säker 3-0 seger i Göteborg.

Det ser inte så ljust ut för varken SSK eller Frölunda, Men serien är låååång och man ska inte döma ut nån, inte än.Nu ska jag försöka plugga lite till historiaprovet som jag har på fredag. Trööökigt men måste läsa så jag åtminstonde får ett bra betyg i historia.

Imöro kanske det blir Harry Potter på bio :P haha. Har ju sett alla andra så varför inte kolla på den här också? Fast lite drygt om man måste stå i kö i kylan i typ 2 timmar bara för att få en plats. Men roligare än att bara sitta här hemma iallafall. Aja får väll se hur jag gör.

Ciao!