Äntligen dags för nedsläpp!


Elitserien tjuvstartade i tisdags med match mellan Frölunda HC och nykomlingen Växjö Lakers, en match där göteborgarna slutligen stod som segrare i Scandinavium.

Nu drar det äntligen igång på allvar, ikväll har vi en full första omgång av Elitserien med sex matcher, tolv lag och ett en förhoppningsvis, grym premiär.

Matcherna:
Luleå Hockey - Växjö Lakers
Modo Hockey - Frölunda HC
AIK Hockey - Timrå IK
Färjestad BK - Skellefteå AIK
Linköping HC - Brynäs IF
HV71 - Djurgården IF

Det blir alltså en hel del intressanta matcher redan i första omgången, bl.a möts fjolårs finalisterna Färjestad och Skellefteå.

Matchrapportering och tips på hockeybloggen!
Känns grymt bra att det äntligen drar igång igen, efter ca. fem månaders väntan. Det kommer bli en grym kamp mellan alla tolv lag där vi slutligen får en vinnare i april.

Men att börja spekulera i vem som tar hem bucklan redan nu, det skippar jag. Det går inte att säga redan nu. Men visst vore det grymt skönt om Cluben fick ta hem första SM-guldet i år, det kan jag inte låta bli att säga :-)

Framöver kommer ni att kunna få skaderapporteringar, matchrapporter (sammanfattningar) samt mina tips inför varje omgång.

Äntligen drar Elitserien 2011-2012 igång!

Live-rapport igen?
En fråga till er läsare, vill ni ha en live-rapportering av matchen mellan Mora IK J18 och Färjestads J18-lag i seriepremiären på söndag? Är intresset tillräckligt stort så hoppar jag på en buss ner till Karlstad!


Kommentarer:

1 Fan:

Absolut hoppa på en buss, är skir bra att kunna följa matcherna på avstånd :)

2 Självklart:

Nu är jag nog lite sent ute, men det vore givetvis jätteroligt!! Skulle spelarnas föräldrar veta att du tänkt skriva skulle du få många läsare. Eftersom de flesta spelarna kommer utifrån så är intresset stort att höra hur det går, inte då bara av föräldrar utan många andra vänner och bekanta. Lovar, några facebookinlägg från föräldrarna och du får besökarrekord :) se bara till att grabbarna meddelar hem vilka matcher du rapporterar från!

Kommentera här: