Videll nästa LHC-värvning?


Linköping ska redan ha kommit överens med tre stjärnspelare, Carl Söderberg, Pär Arlbrandt och Robin Figren. En till kan snart vara klar..SSK:s Linus Videll jagas återigen av Linköping. Videll som spelat i Södertälje typ sju senaste säsongerna, är alltså påväg bort från klubben. Han var på tapeten för LHC redan inför förra året och sades då vara klar för Linköping, men istället förlängde han sitt kontrakt med ett år i Södetälje.

Han själv säger att han först och främst vill utomlands om han överhuvudtaget ska lämna SSK. Men han kan också tänka sig spel i en annan Elitserieklubb. Timrå, HV71 och LHC har visat intresse. Men han har även fått anbud från KHL.

Jag hoppas att han kommer till LHC! Men finns det verkligen så mycket pengar i Linköping???För redan nu har det börjat snackas om att Hlinka och Hlavac kan tänka sig gå ner i lön för att stanna och Niclas Hävelid ska i princip redan ha skrivit på ett nytt ettårskontrakt. Var kommer pengarna ifrån??? Fast ja, jag är då nöjd om man lyckas med alla värvningarna som det snackats om.

Jag menar, man kan ju knappast klaga om alla dessa lirare hamnar i LHC till nästa säsong, eller vad sägs om dessa kedjeuppställningar? ;) 


            Carl Söderberg             "Musse" Håkansson           Pär Arlbrandt


            Jan Hlavac                            Anderas Jämtin            Jaroslav Hlinka


              Robin Figren                Pontus Petterström             Linus Videll


         Andreas Molinder                       Erik Lindhagen                Martin Laumann-Ylven


Vem hade tackat nej till dessa kedjor liksom? Dessutom har man Norrena i kassen.

Nu när jag satte ihop kedjorna så förutsatte jag att LHC kickar Homqvist, Tolsa och Ulmer, att Patrick Zackrisson troligtvis inte kommer att förlänga (drar till NHL om chansen ges) och att Sebbe Karlsson hamnar i Frölunda eller annan klubb. Johan Andersson petad?

Det skulle iallafall vara grymt att se alla dessa i samma trupp. "köpelag"/"stjärnsyndrom", nej jag tror faktsikt att man skulle kunna spela riktigt bra, som lag. Alla skulle ha så pass tydliga roller så det hade nog inte vart något problem.

Men såhär lär det nog knappast bli även om man alltid kan hoppas :P

Nu ska jag lämna datorn. Blir film nu istället :P

Ciao!