Rapportering från Leksand


Har nyligen vart och kollat på Leksands IF:s Skills Competition i LRF-Hallen. Här kommer några punkter som jag noterade under den spexartade träningen.

Hårdast slagskott: Michael Raffl, Mattias Timander och Kenny Källström drog alla tre iväg en puck på 147 km/h. Endast tre spelare från vardera lag (vit/blå) fick skjuta och Prestberg var inte en av dessa.

Prickskytte: Både Pelle Prestberg, Johan Svedberg och Lukas Sandström(?) prickade in varsin puck i krysset. Närmast att nå två i krysset, var Svedberg(!). Endast tre spelare från vardera lag var det som gällde här också.

Snabbast på rören: Där var det lagstaffet och det vinnande laget bestod av Patrik Norén, [EDIT: Tobias Forsberg (Blandade ihop denne med brodern Johan tidigare) samt Mads Bödker.

Förlorande lag bestod av Henrik Andersén, Martin Karlsson samt Jon Knuts.

Straffar: Här var det endast en spelare som satt sin puck. Skottfint, dra pucken åt vänster och sen vicka in den i femte hålet. Vem som gjorde det? - Jensa Bergenström såklart!

Noterbart i övrigt:
* Ingen spelare hade varken ett A eller ett C på tröjan. Alltså fortfarande oklart vem som får kaptensrollen.

* Inga förändringar på tröjorna. Identiska med fjolårets. Om man nu tänkt köra med dessa, men det tror jag med tanke på att både nummer och namn var fastsytt.

* Nya hjälmar. Något mörkare än tidigare. Fortfarande Reebok, men en ny stil.

* Enligt mig MÅSTE Erik Hanses ta hand om förstaspaden i höst. Holmströms agerande imponderade inte alls, tvärtom. Vet att det endast är försäsong, men här tror jag faktiskt att jag har rätt.

* Både Ken Andre Olimb och Michael Raffl kommer bli oerhört viktiga för Leksand kommande säsong. Båda snabba på rören och irrationella. Målsinne finns där också.

* Spelare som Filip Forsberg, Johan Hedberg och junioren Erik De La Rose fanns ej med på isen trots att dessa stod med i "laguppställningen" inför Skills Competition. Oklart varför.

Några bilder:Vad tror ni om denna upplaga av Leksands IF, tar dom steget upp till Eliten i år?

Kommentarer:

1 Leski:

Hur såg Leksands nyförvärv ut, Rönnberg,T.Forsberg, Deilert,Gabbe och Timander?

2 leksing:

Vem e Johan Forsberg ? Jens Holmström såg riktigt bra ut tycker jag.

3 Leski:

Filip Forsberg är och spelar med u-16 landslaget, tror jag det var, han stod inte med på helsidens laguppställning.

4 Victor:

Jag Tycker Att Holmström Såg riktigt bra ut jag! men hanses var ännu bättre! dessutom tyckte jag att sahlin också såg bra ut, blir nog en riktig kamp om andra spaden mellan sahlin och holmström!

Kommentera här: