Jocke Eriksson tillbaka i LHC!


Förre LHC-centern Joakim Eriksson spelade den gångna säsongen i Södertälje SK. Nu är han KLAR för en återkomst i Linköpingströjan.

Jocke kan alltså bli den som kommer in i Linköping och ersätter Michael Holmqvist. Först och främst ska det handla om ett korttidskontrat som sträcker sig fram till Hlinka och Hlavac ansluter, i slutet av oktober.

Tidigare berättade corren att det endast vara detaljer ifrån att kontraktet skulle va klart. Nu kan Hockeybloggen avslöja att det är klart! Det bör bli officiellt inom kort.

LHC:s sportchef Johan Hemlin: - Det skulle kunna vara ett tänkbart alternativ. Han har ju varit här förr men vi ser över flera möjligheter, säger han.

Jocke lämnade LHC för Södertälje inför förra säsongen då han stod för 28 poäng på 53 matcher. Han skrev på ett fyraårskontrakt(!) med SSK, men kontraktet upphörde att gälla i och med att Södertälje degraderades till Allsvenskan.

En välkommen förstärkning
Det är utan tvekan en välkommen förstärkning i truppen! Förhoppningsvis går det att lösa så Eriksson stannar säsongen ut också vilket vore kanon.

Detta är ännu en viktig pusselbit påväg mot vårat efterlängtade SM-Guld. I år känns vi starkare än någonsin!

Kontraktet ska i första hand gälla fram tills slutet av oktober.

Kommentera här: