Elitserietips

Kom på att det spelas Elitseriehockey ikväll också! Här kommer tips som vanligt.[1] Södertälje -- Modo:

Senast lagen möttes slutade det med Modoseger, 6-3. Ikväll tar ett formstarkt SSK emot ett målsnålt Modo som inte gjort mål på hela 240 min!! Kan bli rekord ikväll om SSK håller nollan i mer än 16 min. Jag tror Tälje är starka och tar hem det här ikväll. Modo ligger illa till om man inte börjar rycka upp sig.

Mitt tips: 4-2[2] Färjestad -- Skellefteå:

Serietvåan tar emot serietrean. FBK har två tunga avbräck i form av Presberg och Ricard Wallin. Det kan bli avgörande för kvällens match. Jag tror SAIK tar hem det här och klättrar förbi FBK i tabellen.

Mitt tips: 1-3[2] AIK -- Linköping:

Solna vann senast i Gävle med hela 3-0! Ikväll möter dom mitt formsvaga LHC. Cluben har torskat fyra matcher i rad, och det är givetvis inte godkänt nu när man t.o.m har tjeckerna. Idag tror jag det blir en efterlängtad seger och tre pinnar hem till Linköping.

Andreas Jämtin avgör?

Mitt tips: 1-4[1] Frölunda -- HV71:


En jämn match kommmer spelas i Scandinavium ikväll! Svårtippat men tror ändå på hemmaseger ikväll. Frölunda har ju haft en förmåga de senaste omgångarna att vinna samtidgt som Tälje gjort det. Tror det blir precis så ikväll också.

(Matchen börjar kl. 18:00)

Mitt tips: 5-3[1] Timrå -- Djurgården:

Timrå tog en säker seger i Jönköping senast, medans DIF tog två poäng hemma mot LHC, efter att Tim Eriksson avgjort på straffRETUR :S Ikväll blir det hemmaseger!

Päärsinen nätar?

(Matchen börjar kl. 18:00)

Mitt tips: 4-1[2] Brynäs -- Luleå:

Thomas Greiss har inte direkt imponerat såhär långt. Senast mot AIK släppte han återigen en lös puck som man bara ska ta tio gånger av tio. Det blir inte lättare ikväll när serieledarna kommer på besök. Förstår inte riktigt varför Greiss får chansen igen, men kanske vänder det för honom ikväll? jag tror dock på bortaseger.

Greiss spelar sin sista match i Brynäströjan?

Mitt tips: 2-6

Det var dagens tips.

Nu blir det brottom att hinna med allt innan avfärd mot Moooooora :D

Ciao!

//Filip 

DALADERBY!!

                             

Snart är det dags att dra på Daladerbyt! Kommer bli grymt kul :D Sägs bli full hall också. Blev återigen en vända förbi LRF idag :P Är man hockeytokug så är man haha ;D. Men måste som sagt ta det lugnare framöver, blir ju helt slutkörd.

Just nu sitter jag bara och taggar inför matchen. Åker upp om 2 timmar. Bara MORA-vinst som gäller ikväll!! Hoppas och tror på vinst. 

Ikväll blir det samma tröja som jag hade under Leksandsmatchen :) Ser ju väldigt bra ut med LHC utanpå Mora haha.

Men nu ska jag nog ta och käka lite innan jag far iväg till matchen. Laddad till tusen!

NU KÖR VI!!

 

Mitt tips: 4-3

// Filip

Leksand värvar ny center!

Vet att det här är lite efter, men brukar vanligtvis vara snabb med att hojta till om värvningar. Aja bättre sent än aldrig? :P

Leksand har länge letat efter en anfallsförstärkning till sitt unga lagbygge. Idag blev allt klart med högerfattade centern Jared Aulin som närmast kommer från AHL-spel..

"- Han är i rätt ålder och har bestämt sig för att satsa hårt och vidare i sin karriär och vi bedömer det som att han kan vara rätt spelare för oss, säger tränaren Niklas Eriksson."

Aulin har skrivit på för resten av säsongen, men Leksand har rätt att bryta kontraktet efter en månad om man vill.

Tror det är en hyfsat bra värvning, det visar nog sig ganska snabbt. Jared är nog precis den liraren som Leksand letat efter. En center som producerar.

Aulin anländer såfort som möjligt och gör troligtvis debut i hemmamatchen mot Oskarshamn på torsdag.

//Filip